To smo mi

Športno društvo, Društvo za športe v naravi Krn, je ustanovljeno z namenom povezati ljubitelje športov v naravi in tovrstne športe čimbolj približati tako mlajšim, kot odraslim in starejšim.

V lanskem letu smo v telovadnici Občine Kobarid prostovoljno postavili plezalno steno in pričeli z plezalno šolo za osnovnošolce. Vpis je bil presenetljiv, še bolj pa resnost otrok, ki so redno hodili na plezalno šolo, čeprav je njihov popoldanski urnik poln drugih obšolskih dejavnosti. Seveda gre pohvala tudi staršem, ki so otroke vozili na krožek, kljub temu, da so nekateri iz kar oddaljenih vasi.

Že v lanskem letu so nekateri izrazili željo, da bi imeli šolo dvakrat tedensko. Ker so bili tudi konec šolskega leta še vedno zelo prepričljivi, smo v letošnjem šolskem letu dva termina tudi uvedli.

Prav tej skupini gre zahvala, da se letos lahko pohvalimo z novimi plezalci. Bili so namreč dober zgled svojim vrstnikom. Kako ne, saj so se 20. maja 2012 predstavili na čisto pravi PLEZALNI TEKMI pod okriljem OUTDOOR SHOW – a v Kobaridu, kjer so se pomerili tudi z drugimi plezalci s Primorske in se visoko uvrstili.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements